Velkommen hit til meg. Håper du får en trivelig stund. Jeg blir lykkelig for en hilsen fra deg, slik at jeg kan besøke tilbake.

søndag 11. oktober 2009

I dag er det 12 år siden


Tenk, 12. bryllupsdag! Min kjære mann og jeg giftet oss i Øye stavkirke i Vang i Valdres. Vi hadde vært på en liten rundreise med et par venner, da vi fant denne nydelige lille kirken. Året etter giftet vi oss akkurat der. Klærne er selv-laget til både brud og brudgom. (ikke hatten). En fantastisk dag med vakkert vær og bare lykke. Og... vi er like lykkelige i dag.


3 kommentarer:

aase sa...

Gratulerer med bryllupsdagen!! For en liten vakker og helskjønn kirke dere valgte for den store dagen deres!! Flotte antrekk som passet fantastisk flott til rammen rundt!!

verdens heldigste mamma sa...

Hei og gratulerer med bryllups dagen !!! :) Så fine bilder av dere og kirken !

Strikker du ??? Det visste jeg ikke! Så koselig!!:) det er der fineste jeg vet. Strikket tøy til de små.

Venter fortsatt her, og det stemmer som du sier at dere ikke får komme på beskøk. Er jeg i form er det jo bare og møtes i gangen der da ?? Det er jo sånn soffa og sånn uti den gangen trur jeg. Robbin får heller ikke lov :( Så er vi i form så drar vi vel hjem så fort vi kan.

Åh.. nå er jeg så lei!
....

verdens heldigste mamma sa...

jeg blir litt usikker når du sier det.. hmm.. vi var og besøkte Ea Madelen vi men ... Freddy ringer deg jo etter det er ferdig uansett så kan dere avtale da :) Kanksje vi like greit skal vente til vi kommer hjem.. :)

jeg gleder meg til og se tøyet !!!