Velkommen hit til meg. Håper du får en trivelig stund. Jeg blir lykkelig for en hilsen fra deg, slik at jeg kan besøke tilbake.

torsdag 21. oktober 2010

Stygt som juling

synes jeg dette stativet er. MEN det er sååååå praktisk til mange av mine tepper.
Stativet er NYTT altså. Ikke et gammelt, slitt et. Men, jeg har da store planer om å gjøre det penere. Bare vent, så skal dere få se.......
Nydelige dager til dere.... Klem :O)

4 kommentarer:

sylvia sa...

hei på deg.
å du....vet om mange som hadde løpt for å få et sånt.ja jeg med..hadde hatt det akkurat sånn det er..hihihi..du vet,smaken er som ..........
men blir spennende å se hva du har tenkt å gjøre med det.
ha en fin dag min venn.
klem fra sylvia

Abrakadabras. sa...

Hei :) Jeg har et gammelt(ca 70-tall, det er vel ganske gammelt?) som ligner, og det bruker jeg året rundt til å tørke klær på badet på. Desverre er det ikke bestandig det er sjarmerende med gammelt, for mitt har sider av tre, men stengene er av plastrør! Ja, ja, det får ikke hjelpe, utseende betyr ikke alt;o) Ditt er jo fint allerede så det blir gøy å se hva du gjør med det. Vennlig hilsen Jorunn :o)

Bluggi buggi blogg sa...

Hei :)
Fint tørkestativ det der. Før var de vanlig å se rundt om i mange hjem. Ikke ofte man ser et sånt nå. Spennende med fornying.
Ha en fin kveld
Trude :)

Anonym sa...

Hei.Så kjekt slik et kunne jeg også ha tengt meg med mine mange tepper.Regner med det blir kjempe fint med maling.Ønsker deg og dine en riktig fin helg.Klem fra Bodil.