Velkommen hit til meg. Håper du får en trivelig stund. Jeg blir lykkelig for en hilsen fra deg, slik at jeg kan besøke tilbake.

mandag 18. oktober 2010

Jeg har noe å skjule.....

på mitt bitte lille do....
Dette er ikke mye vakkert, og det har vært en mare å få skjult i alle år.
Mye bedre.Men jeg har leta meg skakk etter noe å få dit. Et par bomkjøp er gjort, men det får jeg vel sette et annet sted. En hylle kjøpt på Søstrene Grene ble redningen, selv om jeg trodde den skulle kunne stå på gulvet. Litt av lokket til doen satte en elegant stopper for det.
Den lille kurven kledd med en hvit duk har jeg tomme dorullkjerner i. Vi har papirinnsamling her, og jeg er ganske flink til å sortere ut papir, melkekartonger osv. Og, vet du, inni rørene til tørkerullene går det minst 10 dorullkjerner. Sparer plass også da se....
Fine dager ønskes til alle. Klem :O)

10 kommentarer:

June sa...

Hei!
Herlig tittel på innlegget ditt! :)
Du er nok forresten ikke den eneste som har slike "skjønnhetsfeil" å skjule i hjemmet ditt! Det er nok flere av oss som river oss i håret over diverse tekniske innretninger, ledninger, luker og rør som slett ikke passer inn i det lyse, romantiske, myke interiøret mange av oss sverger til. Men jeg må virkelig si at DU har løst "problemet" hos deg på en veldig kreativ og flott måte!

Ha en god uke videre!
Klem fra June
Nostalgi & Skriverier

June sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
June sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
June sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
June sa...

Huff, jeg beklager, men jeg har hatt skikkelig fingertrøbbel og klarte å legge inn 4 identiske kommentarer hos deg på omtrent like mange sekunder! Som du ser har jeg naturlig nok slettet 3 av dem. Beklager!

June

Gudrun sa...

Så snyggt det blev, verkligen skillnad.
Kram

sylvia sa...

hei vennen.
dette ble jo riktig så fint,flink du er å stæsje,ja vi har nok det problemet noen å enhver,
nydelig hjerte av kvister,
flink du er med sortering.
ønsker deg en nydelig dag.
klem fra sylvia

Anonym sa...

Hei.Det ble kjempe fint.Ønsker deg en riktig fin uke videre.Klem fra Bodil.

Bua gårdsbutikk sa...

Så utrolig fint :)

Har du tenkt mere på å selge håndklær på Bua?

Ha en fiiin dag!

Karl Halvorsen sa...

Hallo Bossa, og takk for din siste forfølgelse og kommentar også. Denne kommentaren førte til at du var blant de første jeg begynte å utforske etter et langt fravær og uregelmessige besøk med svært få kommentarer. Har forsøkt å spare litt på handa, som du vel har fått med deg.

Det blir mye å forsøke å komme etter med angående lesing på de bloggene jeg følger, men nå har jeg i alle fall startet. Orker rett og slett ikke vente lenger på bedringen. Kanskje det går an å skrive den opp i form igjen. Det er verd et forsøk. :)

Så må jeg ta med til slutt at du har blitt en mester på å få presentert bloggen din. Den er ryddig, innholdsrik, men allikevel oversiktlig. Den snakker til meg på en måte jeg godt kan like.

Jeg har enda ikke kommet meg gjennom så veldig mye av det som har foregått her, men skal forsøke noen økter til fremover. Håper alt er bra og at alle vinder blåser den riktige vegen.

Ha en fin dag og ei flott helg med deg selv og dine!