Velkommen hit til meg. Håper du får en trivelig stund. Jeg blir lykkelig for en hilsen fra deg, slik at jeg kan besøke tilbake.

lørdag 9. oktober 2010

Minne-kommode skuff nr. 2

I skuff nr. 2 har jeg også noen dyr, men de har en annen mening enn de i den første skuffen.
Hvert dyr her representerer en fortelling fra jeg var lita. I kosestunder leser jeg en av fortellingene for barnebarna, og tar til slutt frem det dyret jeg har fortalt en historie om. Dyret har jeg gjemt et eller annet sted, og det blir hyl og skrik om dyret er litt skummelt. Jeg elsker at ungene blir litt redde, for det husker jeg som veldig spennende selv da jeg var barn. Elsket spøkelseshistorier bl. a.
En sjiraff passer ikke akkurat inn i norsk dyreliv, men historien jeg har om den er følgende:
Vi var ofte på besøk hos bestemor og bestefar som bodde på en liten gård langt inni skauen. Enda lenger inn i skauen lå det rester av en annen gård. Huset sto så vidt, men det bodde ingen der. Jeg og min søster gikk rett som det var til den gården for å leke. På veien dit var det en brønn som bestemor var så redd for at vi skulle finne på å gå til. Derfor fortalte hun at vi måtte passe oss for den brønnen fordi den var så dyp at en sjiraff hadde druknet der en gang........ jeg så for meg den sjiraffen drukne med DEN lange halsen, og forsto at den brønnen var gruselig dyp. Vi gikk ALDRI bort til den.
Supersmart av bestemor!!!!!! En annen sak er at vi fikk ikke gå inn i det falleferdige huset heller, men der var vi ikke like flinke til å LITE, som vi sa.
 Ha en fin høstkveld. Her er det nydelig i dag. Klem :O)


6 kommentarer:

Frøydis sa...

Heisann :-)
Smart bestemor, må jeg si :-)
Jeg ble skremt med Nøkken da jeg var liten og ville gå å bade alene...Fikk beskjed om at han kom og spiste små barn som ikke hørte på mora si!!

Kos deg videre, i kveld skal vi på fest! Gleder meg, lenge siden sist..

Klem fra meg

Anonym sa...

Hei.Så koselig.Kjempe fine dyr.Minner meg på de dyra vi lekte med når jeg jobba i barnehage.Så barna leker seg med det samme i dag som før.Ønsker deg en riktig fin helg videre.Klem fra Bodil.

Abrakadabras. sa...

Hei :o)

Og takk for kommentar hos meg! Jeg har også malt det meste av panelvegger, det er bare litt igjen i stua. Når panelet blir gammelt og mørkt er det flott å male det. Jeg måtte bare tulle litt, for det er så veldig populært å ,male alt mulig hvitt! Hehe, Det er nydelig med hvitt, men man trenger jo ikke å male absolutt alt heller :o)

Jeg digger den nostalgikommoden din! Og den skumle rotta :)

God lørdagskveld, hilsen Jorunn :o)

asbjørg sa...

Spennende kommode du har,kjempesmart måte å huske barndommen på.
Fin historie din bestemor hadde,smart dame hun!
Ha en fin kveld!

sylvia sa...

hei vennen,
så koselige skuffer du har med minner,
så smart en bestemor du hadde,kjekt å lage sånne historier,barnebarn elske dem jo.
ønsker deg en fin helg,
klem fra sylvia

verdens heldigste mamma sa...

He he , ja det er spennende med spøkelses historier. jeg føler noen ganger at jeg er ett av barnebarna for jeg syns det er ille morro og bli fortalt historier til selv jeg!! Og særlig visst vi kan lete etter dyra i tillegg!! HOH ..