Velkommen hit til meg. Håper du får en trivelig stund. Jeg blir lykkelig for en hilsen fra deg, slik at jeg kan besøke tilbake.

mandag 7. desember 2009

Sannheten i julestria.

Det er så mange vakre bilder i bloggeverden. Det er flott å se på. Jeg har fått inntrykk av at mange er ferdig med pynting allerede, og det er imponerende. Jeg legger jo også pene bilder ut på bloggen, men i dag skal jeg vise virkeligheten her hos meg. Er ikke ferdig på lange lengder, og DET synes. Tok en runde rundt om i de fleste rommene og knipset det som er mest synlig. Tok ikke bilder av det verste rommet (datarommet) der jeg sitter på rompa og blogger i stedet for å rydde og vaske. Men, det skal bli jul her også.......
Her er det faktisk litt adventsfarge gitt........

8 kommentarer:

Kirsebær sa...

Hehe, kjenner meg veldig igjen! Her har vi fått noen juleduker på bordene, et par nisser og julekuler pluss adventsstjernen. Heldigvis skal vi ikke feire jul her i år heller, så da slipper vi å ha det "strøkent". ;o)

Ønsker deg en riktig fin mandag!

Sivs hus sa...

Hei, Takk for hyggelig hilsen. Herlig å se at du også har et normalt hjem...klem Siv

sylvia sa...

hehehe...
ja der er det jobb på gang,har noen såne bilder jeg å..
tror nok alle har det sånn av og til.
det blir nok jul allikevel.
moro du torde vise det..tøff dame du..
ønsker deg en hyggelig kveld,
klem fra sylvia

Sidsel sa...

He he ja det er vel like greit å innerømme det - det er vel fåtallet av oss som har helt strøkne hjem nå sånn rett før jula. I bloggeland er det jo fullt mulig å jukse litt:-)

trønder sa...

Herlig!!
Så deilig å se at ikke alle har det strøkent,det der likna veldig på noen av rommene hjemme hos meg.

drømmer på landet sa...

Å så jeg kjenner meg igjen;)

Her er det helt streik fortiden, kommer ikke på noe å blogge om og huset føler jeg heller ikke for å styre med! Men.... Er sikker på at det blir jul i år også!

Ha en fin kveld,
klem, I

GroLinda sa...

TUSEN TAKK for nydelig gave! Den kom igår. Skal finne noe fint å sy disse fine broderiene på! Og det postkortet var jo helt skjønt!! Nydelige ting. La ut bilde på bloggen :o)
Hahahaha... :o) Jul blir det uansett vettu. Det er bare å ta det med ro ;o) Mer moro å kikke på bloggen enn å gjøre rent og sånn! Jeg har pynta til jul, men vaskingen får komme de siste dagene.
Ha en flott førjuls-stri ;o)
Klem fra Gro

http://www.kalimerablogg.blogspot.com/ sa...

Hehe, har du vært hos meg og tatt bilder?
Sitter her uten gardiner og svetter...knis!
Ha en deilig kveld.
Klem fra Helen