Velkommen hit til meg. Håper du får en trivelig stund. Jeg blir lykkelig for en hilsen fra deg, slik at jeg kan besøke tilbake.

tirsdag 7. desember 2010

Nå er det bare de lange neglene igjen...

Dolla meg opp skikkelig til A-HA sin avskjedskonsert. Kunne ikke gjøre noe i huset fra torsdag til lørdag, for jeg var redd for at neglene skulle brekke...... Ha.ha.ha... Utrolig hva man gjør. Men jeg synes egentlig at neglene er fine også, nå når jeg begynner å venne meg til dem. Fransk manikyr. Olalalalalaaaa.

Så var det konserten da. Vi tok toget inn til Oslo. Det tenkte vi var greit, og det var det. Første gang Mannen og jeg tok tog sammen. Så spiste vi litt på Oslo S. God mat. Så skulle vi gå og finne Oslo Spektrum .Visste jo ikke i hvilken retning vi skulle gå fra Oslo S. engang, men spurte og fant veien ut.  Og de gikk vi da, og vi var på rett vei, men visste ikke akkurat hvor detta huset lå. Vi måtte spørre igjen. Han vi spurte så litt rart på oss, snudde seg en kvart omgang rundt, pekte og sa- Der!. Da sto vi jo 5 meter unna. Hahaha. Artigste jeg vet. Dette kommer jeg til å le av i mange år. Bønder i byen...... Bildet på nettet så jo ikke sånn ut....... Vel inne på inngang nr. 1, ble vi kroppsvisitert, og veska ble gjennomgått! HALLO... bare sett på film før. Armene ut og mannehender som kjenner deg nedover sidene. (!) Så var vi jo på feil sted! Vi skulle hente billetter, nemlig, og da måtte vi gå til billett-kontoret. Så fant vi jo det, etter beskrivelse av hvor vi skulle gå. Så fikk vi billettene, og fant ut at vi skulle til inngang 3. Den fant vi faktisk uten å spørre.!!! (Den var rett ved siden av døra til bilettkontoret) NY kroppsvititering og veskeglaning! Og dere, det er ikke engang lett å finne ut hvor en skal sitte, når man aldri har vært på slikt før. Etter flere gangers tyding av billetter, fant vi det endelig ut, trodde vi. Satte oss godt til rette på plass 15 og 16 i felt 107!?! Vi var såpass tidlig ute, at vi gikk ut i "gangen" og kjøpte litt knask og litt drikke. Da vi gikk tilbake til plassene våre, fant vi ut at det sto 15 og 16 osv. på ALLE radene. Det var jo et radnummer også, som vi måtte finne. Rad nr. 10-15 og 16. Endelig satt vi der vi skulle. (VI var forresten ikke mere en en rad feil første gangen.) Og- jeg skal legge til at det var ikke bare VI som rota med det der!!!!!! Og FOR noen plasser vi hadde fått. Midt i blinken for oss. Helt ytterst mot trappa, og flott utsyn til scenen.
Aldri i verden om jeg ville vært en av dem som sto i den menneskehopen her.....

Det var liksom 2 høyder med tribuner, og vi satt på den nederste tribunen.
Her er altså bilde av Bossa sjøl på konsert.
Det var ikke enkelt å ta bilder, men med et rimelig kamera på zoom, synes jeg dette ble skikkelig bra.
Og så må jeg vel fortelle da at det var karen til venstre på bildet her som inviterte oss til konserten. Helt overraskende, og vi satte stor pris på det. Vi ble også invitert til "Fest" etterpå, men dit kunne vi ikke gå, for da hadde vi ikke kommet oss hjem med toget. Invitasjonen til festen lå sammen med billettene, og vi visste ikke om det. Hadde vi visst det, så kanskje vi hadde ordnet oss på en annen måte. Men, da vi ringte og sa at vi ikke kunne komme på det, sa vedkommende at det ikke var noe særlig å stå etter heller. Bare en liten sammenkomst med et glass champagne, og det skulle vare bare fra kl. 23 til 1.
Vi er veldig fornøyde med en annerledes dag for oss.
Søndag og mandag: KJEMPEFORKJØLA BÅDE MANNEN OG JÆ!

6 kommentarer:

Lavina sa...

Først og fremst, en riktig god bedring til dere begge to! Er veldig enig i at det ikke er lett å finne fram, men når man har noen å spørre finner man alltid fram. Ser ut som en topp opplevelse, og mye folk. Lange negler er flott når man skal være fin, men ikke særlig praktisk..

Ha en fin uke!

Anonym sa...

Hei.
Takk for koselig kommentar inne hos meg.
Fantastiske negler :)
Sånn som en drømmer om , men det er ikke for alle.....
Tenker nok det var en opplevelse å være på en så stor konsert.Og det er jo ikke farlig om en ikke vet veien , bare en kan språket ;)
Håper forkjølelsen gir seg snart !
Ha en fortreffelig dag !
Klem fra Ingunn :)

Frøydis sa...

Hehe...kjente meg godt igjen her ja! Husker 1.ganga jeg skulle i Spektrum..det er jo stort da...Vi skulle på Clapton konsert..digger Clapton!
Ifjor på denne tida var jeg å hørte på Pink!! HELT fantastisk!!

Håper formen bedrer seg raskt! Vi har ikke tid til å være syke på denne tida!

klem fra meg

Petrine sa...

Hei ! Sikkert en stor opplevelse dette !

God bedring med forkjølelsen, du er sikkert hes etter all ropinga og synginga i helga :) hihi

Ha ei fin førjulstid :)

Anne sa...

Oj, du var der du også jo :-)

Men jeg :-( sto i den hopen ja, ble helt ferdig i ryggen faktisk. Rett opp og ned fra litt før sju til det hele var over. Utrolig arti å lese om din kveld.

Også jeg da som mørre Elisa Day, en finsk blogger jeg har blogga med i 2 år. Møttes på Gardermoen for aller første gang live, tror du vi var spente eller??, MEN vet du, som om vi kjente hverandre godt, kosa oss så skal du vite.

Anneklem til deg

Karl Halvorsen sa...

Hallo Bossa!
Store forhold i Oslo Spektrum, overveldende syntes jeg første gangen. Ble svimmel når jeg sto og så oppover tribunene. Nesten en opplevelse bare å komme inn.

Vet ikke riktig om jeg tør å uttale meg om neglene, men tar sjansen. Blir litt redd jeg, som mann, når jeg ser slikt. :) Men det går bra så lenge som ikke kjevle holdes i hånda med de omtalte neglene. :)

God bedring til dere begge to! Og fine desemberdager fremover.