Velkommen hit til meg. Håper du får en trivelig stund. Jeg blir lykkelig for en hilsen fra deg, slik at jeg kan besøke tilbake.

tirsdag 14. desember 2010

En gammel koksboks blir ny.....


Jobben med å få koksboksen ren var ikke så vanskelig som jeg hadde trodd. Den gamle lakken gikk lett av. Det som var av rust, tog Mannen seg av for meg.
Her er den ny i lakken.
Og litt julepyntet med selveste Herr Jul E. Nilsen og de to tuppene hans.

11 kommentarer:

Anonym sa...

Det var jo helt utrolig !
Veldig flott ble den ♥
Ikke det minste rart at herr Nilsen ser stolt ut der ha troner sammen med tuppene sine ;)
Ha en fortryllende dag , Bossa.
Her drysser det litt snø....
Klem fra Ingunn :)

Frøydis sa...

Heisann :-)
Så flott den ble! Hvem trenger å kjøpe nytt når det gamle kan fikses på?

Iskaldt her, fått frost i meg..sånn er det når man må ut og røyke, hehe..Men glad jeg ikke røyker inne da..blitt dobbelt så mye tenker jeg...

Ha en flott dag og klem fra meg

Asbjørg sa...

Den ble jo så god som ny!Kjempeflott!Ha en fin kveld!

Frøydis sa...

Hei igjen :-)

Å tuste betyr at han begynner å rote litt, mentalt.. Husker dårlig, og det gjelder alt..
Klem fra meg :-)

Anonym sa...

Hei.Så fin den ble.Kjempe fin.Koselig de som sitter på kanten.Ønsker deg en riktig fin førjulsuke videre.Klem fra Bodil.

Jorids BestemorBlogg. sa...

Du verden så flott den ble,ikke rart at herr Jul E.Nilsen er fornøyd:))
klem fra Jorid!!!

salige lavendel sa...

Så flott fasong det var på den!! Jeg tipper forresten at du ikke har samme hunderase som meg siden dine veier mer enn henne =) Jeg har en Prazsky Krysarik og de skal ikke være større enn Naomi er. Men de ligner litt på Dverg Pincher sånn ved første øyekast, selv om de er nettere i kroppen og har litt "barnsligere" ansikt. Kanskje Dverg pincher du har??

salige lavendel sa...

Ja, klart du kan spørre =) Vi reiste faktisk til Tsjekkia og kjøpte henne, og ga ca 9000 kr. Det er 5 år siden nå, så prisen er nok litt høyere i dag. Det er en oppdretter i Norge ikke så langt fra Gardermoen(husker ikke navnet i farten, men det kan jeg finne til deg om du er interessert)og det er 5 oppdrettere i Sverige, jeg har navnet på disse også om du trenger. Prisen ligger nok på rundt 20 000 kr. Disse små hundene får jo gjerne bare 2 valper i hvert kull og av og til 3 eller 4, så det er nok noe av grunnen til at de er såpass dyre.Vi har veldig lyst på en liten til, og tar nok turen til Tsjekkia denne gangen også tenker jeg. (Må søke mattilsynet om innføring av valp før man hanter den.) Om du skulle vurdere en Prazsky i flokken din må du vite at det er en veldig aktiv hund, selvom den også elsker å kose seg i putene =))

Karl Halvorsen sa...

Hallo Bossa, du med de...eller hvordan går det? :)

Her hadde du en fin løsning av bruken av "et kjent element" fra svunne tider. Det står en her også. Men den må nøye seg med en helt annen oppgave enn som stol for julas viktige detalj, nissen. Den brukes til å tømme aske fra ovnen i. Synes den et litt genial også.

Men må viss fjerne den, da minner om min store uvitenhet og dumskap for noen år dukker opp sammen med synet av den. Jeg hadde stående to aldeles flotte skjermbrett stående her etter min mormor, som jeg kastet. Kan ikke tilgi meg for det, for de var virkelig flotte, slike som sto nettopp foran koksovner og andre sådanne.

Du får fortsatt ha fine , gode og friske dager fremover. Og først og fremst, en fin dag i dag.

sylvia sa...

hei vennen.
å så fin den ble, å koselig nisse, godt å se han igjen.
ja nå går det fort til julaften, gleder oss vi.
ønsker deg fine dager, å takk for omtanke, er lei hele arm og skulder nå.
klem fra sylvia

Nostalgia sa...

Ja det var litt av en forvandling !
Kjekt at de havnet hos akkurat deg :-)

Ønsker deg en fiiin kveld !
klem, Nostalgia