Velkommen hit til meg. Håper du får en trivelig stund. Jeg blir lykkelig for en hilsen fra deg, slik at jeg kan besøke tilbake.

mandag 15. november 2010

På TV med bloggen?????

Hva må JEG gjøre med bloggen for å komme på tv æ ??????? Har akkurat sitti å sett på Frokost-tv med et par jenter som prekæ om bloggæne sine....... Virrvarr    og en til som jeg ikke husker navnet til. Altsheimer light, vet dere... Har hørt av noen at det å bli med i Norske interiørblogger hjelper meg til å få flere lesere. MEN jeg vil ikke være med på det at jeg skal være nødt til å kalle bloggen min for noe annet enn det jeg vil selv. "Bossas ineriørblogg" eller noe sånt. Bloggen min heter BOSSA, og dermed basta. Og så vil jeg heller ikke være nødt til å ha 8 av 10 innlegg som handler om interiør. Nopp. Jeg vil skrive om hva jeg vil, når jeg vil.... Misforstå meg rett. At andre vil dette er helt greit for meg. Synes det er koselig å se på interiørblogger. Mye nydelig, og jeg må innrømme at jeg har blitt noe påvirket til å gjøre ting, og kjøpe ting til huset som jeg adri hadde tenkt på ellers. Og det har jeg jo blogget om.

Nei, herremini. Interiørblogg er ikke noe for meg. Jeg har det så lite ryddig til daglig, at når det skal komme folk som jeg vet om, så rydder jeg meg helseløs for at det skal se noenlunde ut her. Jeg er nemlig av den oppfatning at jeg vil leve livet mitt så koselig jeg kan, og der er ikke rydding blant det som blir regnet for koselig. Alt mulig av rotete håndarbeider er mye mere artig. Strikketøy som ligger her og der, malepensler  opp ned i et glass på oppvaskbenken i stedet for stilg danderte oppvaskbørster. Lukten av terpentin i stedet for lavendel.... Tøystykker som er tenkt til tøydukkekjoler under symaskinnålen.. Har så ubegripelig mange ideer i hodet, at det er ikke plass til rydde-tanker. Men, det er ikke møkkete her. Hybelkaninene blir fjernet når de tar helt overhånd, og DA lukter det lavendel.


Helseblogg er heller ikke noe for meg. Har ikke helse til det.Hihi. Har aldri hatt spiseforstyrrelser eller noe sånt, bare vanlig diabetes, røkeben og panikkangst. ikke noe å skrive så mye om. Og jeg røker, så da er jo den saken grei......

Ikke er jeg politisk engasjert. Jeg bruker stemmeretten min, men aner som regel ikke hva jeg skal stemme før stemme-dagen er der. Det irriterer meg at politikere er mere opptatt av å sverte hverandres partier enn å tale sak.

Og, Mannen i huset sier at han vet ingen som er mindre nysjerrig på naboene enn meg. Det interresserer meg midt i bakhue om den eller den har kjøpt seg ny bil eller noe sånt, bare de ikke sender regninga til meg. Aner virkelig ikke hva slags biler naboene kjører...    
Må si at jeg leser lokalavisen da....

Jaja. Må bare innse at jeg ikke kommer på tv på grunn av bloggen min i alle fall. Og vet dere. det er jeg kjempeglad for. Tenk å måtte leve opp til det da...... Prestasjonsangsten hadde tyti ut av øra på meg, trur jeg.
PS. Begynte å skrive på dette innlegget i formiddag, men fikk det ikke ferdig før nå. Har hatt gjester i mellomtiden..... Pst. Bildene er knabba (jeg mener lånt) fra histen og pisten i internett-verden.

Ha en fin uke alle sammen....

12 kommentarer:

sylvia sa...

hei i natten min venn.
er såå glad du er akkurat du, å at bloggen heter Bossa, herlig,
å du har så fin en blogg, elsker den å dine ord, du får smilet frem å forgyller min hverdag,
glad jeg ikke er på tv,men bare lille meg.men vet du hva, i morra kommer jeg i agderposten. gru gleder meg..er ikke meg liksom å stikke meg frem, men det ble nå sånn,
ønsker deg en riktig god natt.
natta klem fra sylvia

Anonym sa...

Hei.
Herlig innlegg.
Jeg er helt enig.
Vi koser oss med bloggene
våre på hver vår måte !
Kjekt å la seg inspirere
og kjekt med bloggere
som kan skrive også.
Og det kan du !
God natt fra Ingunn :)

Muffin sa...

Haa ha ha akkurat som jeg kunne skrevet det selv, unntatt det med røkebenet og diabetesen da, panikkangst får jeg bare hver gang jeg er på tv :) Hva skal man på tv etter når man er på internett! Tv er aldeles oppskrytt, forferdelig. Og naboene, de får styre med sitt uten at jeg legger meg oppi.. men jeg vet hva slags hunder de har, det skal jeg ha.

Gudrun sa...

En del gör vad som helst för att få uppmärksamhet.
Jag prioriterar nog också min frihet att få skriva när jag vill om det jag vill.
Sund inställning har du. :)

Önskar dig en bra dag.
Kram

Anonym sa...

Hei.Ord til ettertank.Enig med deg.Bossa kjempe fint navn.Kjempe fin blogg du har så bare fortsett med den på tv eller ei.Ønsker deg en riktig fin uke videre.Klem fra Bodil.

Mira sa...

He he, Skjønne Bossa!
Så flink du er til å skrive.

Er så enig!

Ha ein fin dag! Klem,

Abrakadabras. sa...

Hei og takk for innlegget! Jeg er fullstendig enig med deg. På NIB er det hauevis med blogger som er omtrent akkurat like. Jeg vet ikke hvor mange håndklehyller med nesten identisk pynt som har blitt vist frem der. Og nå kommer sessongen for fire kubbelys med tallene, 1-2-3-4 på. Det er ikke noe i veien mad det ( jeg har slike håndklehyller sjøl;), men kreativt det er det ikke :o) Bossa er et flott navn og det beskriver vel at du gjør hva du vil, og det er kjempebra! Stå på videre!

Ulla-Bella sa...

Haha, dette var et utrolig bra innlegg:) Burde vært en pris for det også! NIB har en haug med tilsynelatende like blogger spør du meg:) Nei, vær deg selv, og vær stolt av det:)

Lykkelig som liten.. sa...

Hei på deg i natten :)
Hjemme alene = lenge oppe ;) hihi
Så fornuftig du er da som stryker gardiner og ser på tv, jeg bare satt i sofaen jeg :)) hihi

Og hvorfor komme på tv da ? Din blogg er jo bare så koselig og akkurat sånn vi liker å lese:) Litt av hvert, ikke * bare * interiør :)
Er kjempe gøy å kikke på iteriør blogger, men det blir litt mer personlig med sånne blogger som vi har, og det liker jeg iaf :)

Håper du får en nydelig Onsdag :)
Klem Tina

salige lavendel sa...

Godt at du er deg selv og fortsatt vil være det =) Synes du har en trivelig blogg!

Petrine sa...

Bossa, eg er så glad for at bloggen din er akkurat som den er ! Det er derfor eg besøker deg :))

Og det er kjempekjekt å få besøk av deg også !

Hurra for kreativiteten !!

God helg til deg og dine :)

Frøydis sa...

Hehe...herlig å lese! Kjenner meg veldig godt igjen! Interiørblogging er ikke for meg heller, men syns det er moro å se hvordan andre har det og liker...
Jeg har ikke lik smak, men min egen, og det er det viktigste, så kan alle andre ha det akkurat som de vil!!
På tv fordi vi blogger? Nei takke meg til...tenk på det presset vi hadde hatt på oss, og all driten vi måtte regne med å få av eventuelle nye anonyme lesere?? Huttemeitu...Hadde ikke blitt populært med bloggtørke da nei...
Tusen takk for veldig koselig hilsen hos meg, var uventet å se såpass mange kommentarer etter 2 ukers stillhet fra min side..

Ha en flott søndagskveld, med eller uten støv!!
Klem fra meg