Velkommen hit til meg. Håper du får en trivelig stund. Jeg blir lykkelig for en hilsen fra deg, slik at jeg kan besøke tilbake.

søndag 10. januar 2010

Grønne fingre ?


Hvite hortensia


Røde pelargonia


Div. grønne planter og 1 amaryllis.
Ser ikke så verst ut vel? Men det meste er bare juks.Hortensia og pelargonium er silkeblomster. jeg ble så lei av å stadig kjøpe nye planter som jeg tok kverken på i løpet av kort tid. Vi har 4 vinduer i "gamlestua" og det ble skrekkelig dyrt å ha levende blomster der til enhver tid. Så jeg startet å jakte på silkeblomster i stedet. Jeg ville at de skulle se mest mulig ekte ut, og jeg er fornøyd med de jeg fant. De kostet 69 kr. stk. og jeg har spart masse penger på å ha dem. På sommeren bytter jeg dem ut med ROSA pelargonium silkeblomster.  I dagligstua har jeg noen få ekte blomster. (bilde 3). Der har vi en hylle som jeg kan ha noen blomster. Har blomsterbrett der også, bak sofaen, men der hender det at en hund ramler ned i blant, og ødelegger de plantene som måtte stå der. Nå er det silkeplanter der også...... I resten av huset har vi vinduer uten blomsterbrett. Konklusjon: Jeg har IKKE GRØNNE FINGRE.......
7 kommentarer:

drømmer på landet sa...

Jeg ble ordentlig lurt jeg... Nydelig var det!

Jeg har heller ikke grønne fingre, overhode ikke!
Tar livet av alt som kommer inn i mitt hus av slikt, men jeg har ambisjoner om å få det en gang - men kanskje jeg skal se realiteten i øynene og gå til innvistering av silke jeg også:D

Ha en fin ny uke,
klem, I

verdens heldigste mamma sa...

Hei på deg !!

He he he !! Men du, de så helt ekte ut !!!! Så det gjør INGENTING!! Jammen kjekt det har kommet mye fint i "plastikk!" ;)

Ta en titt på bloggen og se på det nyeste familie medlemmet!! Snillere hund har jeg ( foreløpig.. har jo bare hatt ho noen timer .. ) aldri møtt!

Vakker er hun også :)

KLem

Torilpia sa...

Jeg har ikke grønne fingre jeg heller. Har liksom ikke tid til å stelle de der plantene. Så jeg har sluttet å kjøpe planter. Jeg hadde to julestjerner i jula - den ene står og tørker på kjøkkenbenken - den andre (som jeg vant på nissefest før jul) virker litt mer standheftig. Men den takker vel for seg snart den også. Får litt dårlig samvittighet - men jeg har ikke kapasitet til alle disse plantene. Om sommeren må jeg ta meg på tak og stelle de jeg har på verandaen. Resten av hagen får stelle seg selv. Bortsett fra at jeg plukker bær og klipper gress.

Har også et par liksom-planter - de bruker jeg å ha ute i solveggen - der plantene blir stekt av solen og druknet av regnet - om hverandre. Men disse klarer været ikke å ta knekken på :o)

Når det gjelder kommentering på blogger - så lurte du på hvordan jeg gjør det når noen kommenterer uten å ha noe "nytt innlegg" å kommentere tilbake på. Jeg bruker å skrive egne kommentarer på det innlegget de har kommentert på. Men det forutsetter jo at den som kommenterer går tilbake og leser kommentarene en gang til. Enkelte ganger kommenterer jeg på de gamle innleggene også. Men dette er kun hvis den som kommenterer skriver noe som jeg føler jeg vil gi tilbakemelding på.
Men det er vel vanligst å kommentere tilbake på de enkelte blogger - under nye innlegg.

Man kan jo også skrive en slags takk eller svar i neste innlegg. For vedkommende leser tydeligvis bloggen og da får bloggeren med seg "takken/svaret" :o)

Ble litt rotete svar dette .. men .. :o)

Kanskje det ikke var så dumt å plukke frem de silkeblomstene nå .. :o)

Ha en super mandag og ei topp uke - klemmer!!

sylvia sa...

så kjekt,fint dette,
hihihi,jeg har grønne fingre så her er det levende planter.
klem fra sylvia

http://kalimerablogg.blogspot.com/ sa...

Heisann og tusen takk for flotte boktips.
Lydbok er jo ikke dumt da, har hørt mye om det men egentlig aldri prøvd selv... kanskje jeg skulle innvistert i det ja.

Ha en deilig mandagskveld.
Klem fra Helen

sylvia sa...

hei igjen søta..
måtte bare fortelle deg at det serviset er ikke såååå dyrt.eks en middags tallerken har jeg gitt 159kr for,å det er ikke sååå galt vel for skikkelig engelsk porselen.me så har jeg jøpt det hos frk.olsen .
ha en herlig kveld,
håper alt er bra med deg og dine.
klem fra sylvia

Sigrunn sa...

Takk for hyggelig kommentar.Velkommen igjen.
Fin blogg du har også.Det er en kjekk hobby dette.Ha en fin uke.