Velkommen hit til meg. Håper du får en trivelig stund. Jeg blir lykkelig for en hilsen fra deg, slik at jeg kan besøke tilbake.

søndag 15. november 2009

Koselige FUNN i dag


Denne kjøpte jeg i dag til å ha grønnsaker i på benken. Synes den er så artig.


Og strikketøyet har fått seg en koselig kurv.
Innkjøpene ble gjort i en liten koselig butikk på Havnås: Gamleskolen
                                              http://www.gamleskolen.net/26059580

Det er en koselig butikk der man får kjøpt kaffe og ikke minst sveler med nyyydelig tyttebærkrem som jeg med min diabetes ikke skal ha, men ikke kan si nei til.......
Klem fra 


7 kommentarer:

BROCANTE sa...

Koselig med litt nytt - skal inn å titte på Gamleskolen sin link ...

sylvia sa...

så fine ting du har kjøpt,blir koselig på benken med grønnsaker i den,å så lukter det så godt om det ligger noen duftende grønnsaker fremme,nydelig fil de fer kurv å,hørtes deilig ut med den kafe,ikke lett å motstå fristelser nei,
mye diabetes i min familie ,men jeg har heldigvis gått klar ennu,
ha en kjempe fin dag,
å tusen takk for hilsner hos meg,blir så glad.
klem fra
sylvia

GroLinda sa...

Hei Bossa :o)
Det var moro at du ville bli med på trekningen min og at Sylvia hadde "lurt" deg til å titte innom ;o)Det er hun som fikk meg til å lage en blog.
Bloggen din er jo bare helt skjønn! Kan sitte i flere uker å kikke på alt det fine som er i denne blog-verdenen :o) Jeg må bare bli litt mere kjent med alt her inne. Men det er litt spennende også ;o)
Da ønsker jeg deg en strålende søndag, og tusen takk for innlegget.
Klem fra Gro

trønder sa...

Den kassen var bare helt super,en slik skulle jeg gjerne ha.
Flott kurv til strikketøyet også!

Ha en god kveld og ei fin ny uke!

Jorids BestemorBlogg. sa...

Her popper opp det innlegg fortere enn jeg rekker og svare ,men jeg skal love att jeg er innom og nyter dine kreative innlegg og bilder.
Så skjønn syndebukken din var her nede,riktig tatt av angermannen han der ja,håper han har kommet over episoden og er full vigør igjen .
Ønsker deg ei God uke Bossa!!
Klem fra Jorid!!

sylvia sa...

hei igjen vennen,
du spurte om hvordan kamera jeg har...jo det er en mobil..som heter sony ericsson c905.med 8,1 megapixler kamera,så det er ikke noe fansy greier egentlig,.å kropp ja,kan ikke komme oss så langt av gårde vi heller,men er heldige å bor i nærhet til mye fin natur,der på spornes var det bare å kjøre 10min herfra å gå i et minutt så åpenbarer det seg dette ville havet...hehe man må innrette seg.vi som ikke klarer å gå så langt,men ut må jeg,ha en god kveld..stor klem fra sylvia

2ne sa...

Kurven med hønene var lekker :-)