Velkommen hit til meg. Håper du får en trivelig stund. Jeg blir lykkelig for en hilsen fra deg, slik at jeg kan besøke tilbake.

mandag 19. september 2011

Nytt prosjekt og ny glød.

Jammen har jeg funnet et nytt prosjekt som jeg kan kose meg med en laaaaaang stund. Grunnen til at det kommer til å vare leeeeenge, er at jeg må rydde. Puh. Nå er det ikke fult så ille som dette:
(har dere sett på programmet ;Syke samlere)??????? Bildet over her er fra nettet om syke samlere.
Glad jeg ikke er fullt så samlesyk.
Men i et kjellerrom blir det fort fullt når man holder på med 30 forskjellige hobbyer på en gang. Nu skal det ryddes, kastes, hives, fjernes og jeg vet ikke hva. Når rommet er tomt skal det males og pusses opp til å bli en aldri så liten 50-talls stue.
Elsker å ha slile prosjekter på gang, for da glemmer mann å tenke på en for tiden fryktelig vond kropp. Blir kanskje ikke så mye bedre av å løfte og flytte på ting og tang, men skitt au.....

Men, samler som man er, så kjøpes ting til nytt prosjekt. (Er man sprø, så er man sprø)
 
Dette kaffeserviset synes jeg måtte passe inn. Det er Figgjo Flint. Noen som vet hva det heter? Og omtrent hvor gammelt det er? Det er i lyseblått og grått. Blåfargen er nydelig, og noe slikt vil jeg ha på en eller flere vegger. (Kommer desverre ikke så godt fram på bildene.)
En hard-plast fløtemugge til en tier.
Hardplast syltetøyskål til en tier.
Hardplast eggeglass på kjøpet.
Et gruselig stygt bitte lite bord, som skal forvandles til verdens søteste lille salongbord. Med en hylle under til å legge mine fine 50-talls blader på. Alt dette har jeg funnet i bruktbutikken bare kilometeren unna her jeg bor.


Denne søte lille serviettholderen fant jeg på Ekebergsletta lørdagen som var. Husker vi hadde en slik hjemme, men da i lysegrønn. Det rare er at den er blitt bevart så hel og fin, for dette er sprø plast.
Har mye mer av 50-talls ting, men det får jeg blogge om etter hvert.
Tudelidei.

PS. Tusen takk for hilsner og godord under forrige innlegg.
2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, her har du jobb !
Men du har jo en gulrot, da ,når du får en koselig stue her.
Det serviset var nydelig og så veldig kjent ut.
Men det salongbordet var kjempefint. Jeg har dilla på bord.....
Spennende prosjekt, dette.
Klem fra Ingunn

Abrakadabras. sa...

Hei :O) Høres veldig gøy ut det med 50-tallsstua. Blir morro å se åssen den blir. Jeg liker også den gammeldags hardplasten og har eggeglass i gult og hvitt. Jeg kjøpte dem fordi jeg husker at bestemoren min hadde sånne. Bordet blir sikkert kjempefint det også, eller det er jo fint det trenger bare litt omsorg :o)Og takk for oppmuntrende hilsen på hytteinnlegget mitt, jeg er ikke bortskjemt med kommentarer, så det hjalp med en fra deg :O) Vennlig hilsen Jorunn