Velkommen hit til meg. Håper du får en trivelig stund. Jeg blir lykkelig for en hilsen fra deg, slik at jeg kan besøke tilbake.

onsdag 14. september 2011

Det er min dag i dag.

Jeg har fått gleden av å ha enda en bursdag. 58 år. Begynner vel å bli litt voksen nå. Hm. Nei. Inni meg er jeg til tider fortsatt en liten jente, ung pike, nybakt mor, nybakt bestemor og alt annet livet har hatt å by på. Jeg elsker å erte, å løpe etter hylende barnebarn (til beina sier stopp)  Kort sagt. Jeg er et lykkelig menneske. Og en må jo bare bli veldig glad når man våkner opp til dette:
 
fra mannen.

I tillegg til min urunde bursdag, var vi så heldige i vår familie at vi kunne feire en stor dag i helgen som var. Min mors samboer gjennom mange år, fikk sitt ønske om å fylle sine 90 år oppfylt. En oppegående mann, klar som et egg i hodet, om enn kroppen til tider er skral. Han ønsket seg selskap, og gaven fra meg og min mann , var pynting, kaffekoking og rydding etterpå.
Og hvordan pynter man bordet til en mann på 90?.  Han elsket å gå i skogen, plukke bær og kose seg. Så da tar man skogen og minner inn til ham. Det var ikke så enkelt å finne en fiskebolle-boks, men heldigvis så hadde de et slag med papir-etikett på og da gikk det bra. De plukka bær i fiskebollbokser med ståltrådhank før. Og i kopper da. Kongledyra var også på plass, og bordpynten var opptakten til mang en samtale om bærplukking før i tiden. Et kjempekoselig selskap. Eneste skår i gleden var at hans barn var bedt, men ingen av dem kom. To av de tre gadd ikke engang å gi beskjed om at de ikke kom. Det smertet meg langt inn i sjelen på hans vegne. Men det var barnebarn og søsken med ektefeller fra hans side, og alle barna på min mors side og flere til.

7 kommentarer:

sylvia sa...

Gratulere med dagen din,
koselig å høre at du har det bra,
åå så nydelig dere har pyntet til 90års dagen hans, flinke dere er, så smart med kongle dyr å annet som hører skogen til,
terningkast 6 fra meg,hihihi
ønsker deg en flott dag vidre min venn.
klem fra sylvia

Petrine sa...

Gratulerer med dagen, Bossa !!

Å så flott å kunne glede ein 90-års jubilant. Flott natur-pynta-bord !! Nydelig kake også ! Sikker på han var kjempeglad !

No skal eg ta fram strikketøyet og sette på lydboka eg held på med. Eg humra og ledd og kosar meg. Boka er "Hundreåringen som klatret ut gjennom vinduet og forsvant "

Ja, ein kan aldri vite :)

Håper du får ein fin dag !

klem

Asbjørg sa...

Gratulerer så mye,vi er like gamle vi da,det er bare knappe 2 mnd til jeg blir 58.
Koselig å feire 90-årsdag,det har vi opplevd noen ganger i vår familie!
Ha en fin kveld!

"Mira" sa...

Gratulerer så mye med dagen din!

så koselig dere hadde pynta til 90 åringen.

Kos deg videre Klem.

Anne-Lise sa...

Gratulerer så mye med dagen idag. Ja den er vel nesten over nå, men håper at den har blitt like fin som starten idag. Så koselig med en slik hilsen da :)

Håper at 90-åringen også hadde en flott dag sammen med de gjestene som kom.

Abrakadabras. sa...

Oy, jeg ble litt sein her, men *Gratulerer med vel overstått*
Og det var skikkelig kreativt og flott med sånn borddekking. Min svigerfar ble nesten 90 og han tullet noe helt forferdelig på slutten. En gang vi skulle besøke han på hjemmet plukket vi noen blomster i vegkanten og tok med til han. Det gjorde stor lykke for det satte han rett tilbake i barndommen og han husket plutselig en masse:o)Så det enkle er i alle fall noen ganger det beste :o) God lørdag, hilsen Jorunn

Sjarm og Glede sa...

Gratulerer så mye med dagen ;-)
Flott 90 års bord :-)
Ha en god dag. Klem Hilde :-)