Velkommen hit til meg. Håper du får en trivelig stund. Jeg blir lykkelig for en hilsen fra deg, slik at jeg kan besøke tilbake.

torsdag 1. september 2011

Det klør over alt og jeg

holder meg på hodet mens jeg leser.Som mange av dere sikkert har fått med dere, så samler jeg historie om hverdagslivet til mine forfedre. Nå holder jeg på med oldeforeldre født rundt midten av 1800-tallet. I denne boken fant jeg masse godt stoff om renslighet osv. Men huttemegtu. Jeg synes det både lukter og klør. Glad for at jeg lever i en bedre tid hygienisk sett..... Nå slipper vi i alle fall å bli hengt opp etter håret...... ÆÆÆÆVVVVVÆÆÆÆÆ........ Men, det finnes både lus, lopper og skabb i disse tider også......Har heldigvis aldri hatt noen av delene....

Ja, da ble det et lite livstegn fra meg, men dere ser hva jeg fordyper meg i, og det tar MYE tid. I tillegg vasker jeg huset i små porsjoner (tak og vegger) slik at jeg kanskje kan bare kose meg i desember. Kroppen tillater ikke så mye vasking om gangen, så det er en langvarig prosess.

Ha det godt der ute i bloggeverden.


2 kommentarer:

Abrakadabras. sa...

JA, huffameg... Jeg hadde skabb i min tidlige ungdom, og det var grusomt! Til og med kuren var forferdelig, med illeluktende salve. Det tok bare to dager å bli kvitt plagen med moderne medisiner, så jeg hadde vel ingen grunn til å klage i forhold til det de hadde i riktig gamle dager. Lus og lopper har jeg heldigvis sluppet :O)

Ha en god dag hilsen Jorunn

Sivs hus sa...

Hei, Takk for koselig hilsen. Goshamei - det var tider det....god helg. klem Siv