Velkommen hit til meg. Håper du får en trivelig stund. Jeg blir lykkelig for en hilsen fra deg, slik at jeg kan besøke tilbake.

onsdag 11. mai 2011

Jeg lover

å sette av litt mer tid til blogging fremover. Som vanlig er hver dag full av spennende ting. Jeg holder fortsatt på med slekt. det er nok noe jeg aldri blir ferdig med. Her er et av de siste prosjektene.
Har noen brev og bilder fra det halve året min far var på sjøen da jeg var rundt 1 år. Det har jeg dandert og ordnet og plassert i en perm. Det ligger i plast, så bildet ser litt uklart ut. Dette tar utrolig med tid. Var på nettet og fant fram bilde og historie om båten han var på også, og så ble det en tur til min mor for å spørre henne om det jeg lurte på angående  min fars tid som sjømann.

Nå er ikke jeg den som holder på med bare en ting om gangen. Min mann ønsket seg på bursdagen sin at jeg ble med ham til Ekebergsletta lørdagen som var. Det kunne jeg ikke nekte ham, så jeg ble med. Noen funn ble med meg hjem.
Jeg er veldig glad i gamle håndarbeids-teknikker, og da var jo denne boken midt i blinken. Og et for meg nytt håndarbeide er på forsøkstadiet. En eldgammel kniplepute ble tatt fram, og dermed er tiden satt av til dette om dagen.
Er så mye vakkert i boka.

Men jeg holder fortsatt på med første sia. Det er makramè som vi kaller det nå. Har selvfølgelig egne planer med det, men det får jeg komme tilbake til senere, om jeg synes jeg får det til og om jeg synes det er morro.

Så er det jo så vakkert vær om dagen, og tiden går også til det å være ute.  Og kamera er i bruk.

Denne karen er stadig på besøk.

Nesten så den poserer for meg.

Ja, dette var litt om min hverdag for tiden. Og det er jo utenom at huset skal holdes noenlunde i orden. Blir litt tid til vasking også, men det er ikke noen prioritet. 
Ha en nydelig vår og forsommer alle sammen. Kommer plutselig tilbake.


2 kommentarer:

Anne-Lise sa...

Hei. Så artig bok om gammelt håndarbeide du har funnet da. Selv er jeg ikke noe flink med fingrene, men man kan vel alltid lære. Hyggelig at du fortsatt jobber litt med slekta di, sier jeg som nesten ikke har noe annet som hobby. God sommer til deg også.

Bluggi buggi blogg sa...

Gøy med en slik gammel bok. Alltid gøy med håndarbeid :)
Det var en søt fyr du hadde fått så fine bilder av. Flotte farger han hadde.
Ha en fin uke
Trude :)