Velkommen hit til meg. Håper du får en trivelig stund. Jeg blir lykkelig for en hilsen fra deg, slik at jeg kan besøke tilbake.

tirsdag 25. mai 2010

Ferdig sprayet, men

hvor er varmen? Jeg skulle jo sitte i stolen og småslumre og kose meg. I stedet sitter jeg fortsatt inne og fryser om jeg ikke setter igang varmepumpen igjen.......

Ikke for det. Jeg har hatt nok å gjøre de to siste dagene. Datakræsj de luxe. Kassa ville overhodet ikke starte, og vi dura til Sverige og kjøpte ny. Og så er det det å få igang en slik kasse uten plunder. Det gikk selvfølgelig ikke. Fikk overhodet ikke kontakt med verden utenfor min egen hule. Først litt ut på dagen i dag, var jeg igjen på nett. Og så er det alt som ligger inne på den andre kassa da...... Det er mye. jeg får ta det etter hvert som jeg kommer på hva jeg mangler... Må bare få noen til å hjelpe til med å få igang den gamle kassa lenge nok til å få det jeg skal ha i sikkerhet. De fleste bildene jeg har ligger trygge på en ekstern harddisk, så de er det ikke noe farlig med.
Fant jo et nytt bildebehandlingsprogram gratis på nett, som ser ut til å være artig....

Da håper jeg at det er sol og varme i massevis der dere bor..... Ha fine dager i alle fall. Og igjen og igjen, tusen takk for alle hyggelige ordene fra dere.

7 kommentarer:

Evelyn sa...

Hei :) her fant jeg en blogg som inntereserte meg... så her legger jeg igjen en hilsen.

Så spennede med disse gamle brevene du snakker om lengre nede her...

Hahe ja hvor er varmen, fint vær her i dag.. men om det varer er jeg ikke sikker på.. værmeldingene sier noe helt annet... vi får se.

Stikk gjerne innom meg også.

Ha en fin onsdag :)

Evelyn sa...

Ps.. la meg til som følger hos deg jeg..

Petrinetrollmor sa...

Hallo !

Takker for koselig hilsen :)

I den korgstolen der, vil du sitte som ei dronning !! Håper du får varmare vær slik du kan kose deg !

Flott at du fekk deg maskin igjen. EG også har ein ekstern harddisk, men eg er lite flink til å legge over og når eg først gjer det, er det rubbel og bit. Så det blir noke arbeid når eg skal rydde den ! Ja, ja det er då kjekt uansett :)

sylvia sa...

hei vennen.
å varmen forsvant her å,men er godt i sola på dagen,nå står ovnen på,men som du sa hos meg,varmen kommer snart,det er jeg sikker på..
herlig stolen din ble,snart kan du sitte som en dronning der å kose deg,
godt du fikk ny data,ikke mye stas når den krangler..
ønsker deg herlige dager.
stor klem fra sylvia

LBH coach Ellen Bjørling sa...

Den stolen syns jeg ikke passer hos deg, den passer myyyye bedre hos meg:)
Er ikke i tvil om at du har det du trenger, og mere til, i løpet av noen dager!
Klem fra meg:))

H elle K sa...

Herlig stol. Velkommen når det måtte passe, vet du.
klem kristin

Muffin sa...

Den ble kjempefin, men sånne stoler vil jeg ikke ha ute fordi det blåser kald trekk inn bakfra :) Du kan vel tulle deg inn i et pledd, så blir det varmt og godt. Lykke til!