Velkommen hit til meg. Håper du får en trivelig stund. Jeg blir lykkelig for en hilsen fra deg, slik at jeg kan besøke tilbake.

mandag 10. mai 2010

Treiga er tilbake.......

etter vel overstått 60-års feiring. MANNEN i huset er fylt sine 60, og jeg og flere med meg gjorde et tappert forsøk på å få til en liten hemmelig sammenkomst av bare de aller nærmeste. Grillkos i hagen. Problemet var å holde det hemmelig for MANNEN, og det gikk ikke helt heller... Glemte elegant bort at det er MANNEN i huset som ordner mat, vanligvis, og han begynte jo å kjøpe inn i vilden sky i "tilfelle det kom noen". Det jeg akkurat hadde handlet inn, handlet han også, så jeg måtte få ham ned på landejorda og be ham slutte med det. Ja, ja. Han visste ikke akkurat hva som skulle skje, og presangen ble ikke røpet i alle fall. Han fikk nemlig en splitter ny tilhenger, som vi la i sammen til. Den ble gjemt bort under en presenning hos naboen, og han måtte følge en tråd for å finne den. Han løftet på presenningen, men trodde det var noe oppi hengeren han skulle få. Gjett om han ble stor i øya da han fikk vite at det var HENGEREN som var presangen. Det ble en 60-åring som strålte resten av lørdagen, og søndagen med. For alt sammen.
Og med det, så håper jeg at min blogg-tørke er over....

Kjekke MANNEN min.........

Han har forresten DENNE bloggen.

Og tusen takk for alle hyggelige kommentarer.....7 kommentarer:

Frøydis sa...

Heisann :-))
Så gøy at dere klarte å overraske han da :-)) Han ser veldig fornøyd ut :-)))
Godt det ikke bare er meg som er treg for tida...vi får ta oss selv i nakken!!

Ha en topp dag videre!
Klem, Frøydis

Mira sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
GroLinda sa...

Gratulerer så mye med 60 årsdagen til din mann! (Glemte å skrive det på bloggen hans. Så utrolig flink han er i smia si!!) Ja, da tipper jeg det var en som ble glad ja! Det var nok en stor overraskelse å få hengeren ;o) Han ser så fornøyd ut også ;o) Herlig innlegg Bossa og velkommen "tilbake" ;o)
Klem fra Gro :o)

Mira sa...

Gratulerer med overstått dag!
Så mye fint han har laga, en kunstner og håndverker dette!

Ha ein fin dag!

Klem fra Mira.

H elle K sa...

Gratulere med mannen. Tusen takk for hilsen. Jeg er ikke god til å linke, men det er på norskeinteriørblogger du kan stemme.
Ha en fin dag.
Klem Kristin

sylvia sa...

hei på deg.
godt å se deg igjen.
å gratulere med mannen,vært på hans sin blogg å gratulert,så flink han er.
så heldig han er som fikk en herlig henger.
er litt sliten om dagen jeg å,blir ikke så mye blogg,men titter inn.
klem fra sylvia

sylvia sa...

hei igjen.
måtte bare inn å takke for hyggelig kommentar,det varmer,
får håpe du får gode dager å vennen,at de kan finne ut hva det er med deg å kaan få fikset det,det fortjener du,du skulle vært med meg i boblene i dag,det gjør godt.
ønsker deg en flott kveld,
klem fra sylvia