Velkommen hit til meg. Håper du får en trivelig stund. Jeg blir lykkelig for en hilsen fra deg, slik at jeg kan besøke tilbake.

mandag 12. april 2010

Hva skjer æ ??

Jo.... Sola skinner og jeg skulle ha vært ute i hage og rydda. Litt snø ligger fortsatt igjen etter det store TAKRASET. Tørre planter skulle ha vært fjernet. Ødelagte potter skulle vært kastet. Fuglebadet skulle vært renset opp i (isen har ikke blitt borte etter kalde netter). Balkongmøblene skulle fått kommet fram, og sinkpottene skulle blitt hengt opp med vakre stemorsblomster i.....
ROSEN som Mannen fikk sist høst, blir derimot flyttet ut og inn så den ikke fryser. Aner ikke om det fortsatt er liv i den, men jeg håper...... Har aldri prøvd detta før, men får jeg den til, blir jeg mektig stolt.
Innomhus er det forskjellige prosjekter på gang. Symaskinen er jo en drøm, og ideer til hva jeg skal sy surrer rundt. Som dere ser, har jeg noe på gang.... Og tanker om oppussing av "KONTORET" svirrer i hue... Brødboksen som ble bytta ut med "høne-brødboks" er blitt malt og er NESTEN ferdigstæsja. Skal blogge litt mer om dette når den blir helt ferdig.
Som dere skjønner så er det ikke mye tid igjen til å blogge, og så er det akkurat det jeg gjør......

TUSEN TAKK FOR ALLE HILSNINGENE ATTER EN GANG.....


11 kommentarer:

Løvetann sa...

Du styrer på som vanlig. Deilig nå når våren er her.

Smil fra L

GroLinda sa...

Du har en del jobb foran deg skjønner jeg!! ;o) Her er det snart sommer med masse sol. Vi ordnet litt i hagen på søndag å fikk vekk tørt gress og tørre kvister. Deilig å få litt orden. Håper sola kommer å varmer hos deg snart også da ;o) Ha en flott dag min venn.
Klem fra Gro :o)

asbjørg sa...

Takk for at du tar deg tid til å vise noe av det du styrer med!Ser ut som du har nok av prosjekter på gang!

sylvia sa...

hei min venn.
ja sånn er det noen dager,å særlig når sola skinner,
merker generelt at folk er litt opptatt nå,å sånn skal det vel være i våren.en blir jo fylt av energi av sola..
koselig å `se` deg av og til når du har tid...
ønsker deg en fin kveld,
klem fra sylvia

Frøydis sa...

Hei på deg :-))

Skal si du styrer :-))

Flott med hage som er velstelt...her har vi noen få veranda-kasser..holder i massevis for oss..heldigvis ferdig med alt som heter plen og gress, luking... :-) Godt mennesker er forskjellige!!

Klem, Frøydis

Abrakadabras. sa...

Hei:o)
Det kan være våren som gjør at bloggleden er litt laber for tiden ja :o) Enda vi i Nord-Norge egentlig ikke kan forvente så mye vår enda. Men utolmodig det kan man være.
vennlig hilsen Jorunn :o)

Torilpia sa...

Er så mye man skulle gjort vettu .. men er det sånne MÅ-ting så går det litt tregere .. og da er jo blogging myyyye bedre :o)

Håper du får unna prosjektene dine .. spennende .. og at du får ei fortsatt flott uke - klemmer!

Gudrun sa...

Hej vännen!
Hur man än vänder sig så har man ändan bak.
Det är inte lätt att hinna med allt som man vill, nu är det ju så mycket på en gång.
Känner verkligen igen mig i det du säger och sedan är det ju alla dessa magneter, var de nu kommer ifrån och som bara drar en till datorn, jag förstår inte ;)

Önskar dig en bra dag.

Linni sa...

Dette kommer nok til å se bra ut til sist :) Får vell snart komme på besøk igjen vell :) Da blir nok Gullet glad <3 :D

Lavina sa...

Mye man skulle ha gjort. Men her nord hos meg kan jeg glemme hagearbeid og finne fram døde busker i krukker som står i kjelleren. Hos meg laver snøen ned. Vet ikke når det blir vår.. Sikkert en stund til, men kos deg med alle dine prosjekter og sying!

Klem

Karl Halvorsen sa...

Det jeg hektet meg opp i hos deg i dag, er at du har tid til å se de små ting i hverdagen. Som når skjæra bygger reir, som er av de virkelige opplevelser livet har å by på. Noen hører bare bråket av den, men slik er det vel med mange av livets sider. Det er vel det en kaller med positiv eller negativ væremåte.

En godt ment hilsen fra meg og samtidig takk for dine hyppige besøk hos meg med koselige ord.

Ha flotte dager fremover med deg og dine. Og husk, ikke stress! :) "De e fali de" sa'n Ludvig.