Velkommen hit til meg. Håper du får en trivelig stund. Jeg blir lykkelig for en hilsen fra deg, slik at jeg kan besøke tilbake.

fredag 30. april 2010

Endelig- for de som har ventet.........

Min lille hule begynner å bli ferdig. Den gamle brødboksen som ble byttet ut for en stund siden har fått maling og  "BRØD" er blitt dekket til. Her går det utrolig tregt om dagen, da energien er aldeles tom det meste av tiden. Vet ikke hva det er  denne  gangen. Årene var ikke tette, og det letes etter noe galt i ryggen. Var på MR i går, og har ikke fått svar ennå. Nok syting... 
 "Kontoret" som egentlig er et lite soverom, har vært aldeles overfylt av papirer og ting og tang i alle varianter. IKKE BLOGGBART. Jeg har et stort skrivebord, og et hjørne- databord. Forskjellige materialer,  selvfølgelig. Furu i skrivebordet og laminat og metall i hjørnebordet. Ble så lei dette. Vurderte å male alt sammen, men det er mye tung jobb, så det orket jeg ikke. Dessuten har jeg ikke lyst til å male bordplaten på furu-skrivebordet. Ok. Hva gjør man så????. Skikkelig god gammeldags voksduk, det måtte være tingen. Jakten begynte og ramla inn i en fargehandel for å se hva de hadde. Ble ikke særlig imponert over utvalget. Men jeg sto der å skravla, falt blikket på et gulvbelegg. DER!!!! DET VILLE JEG HA!!!!! Det ble målt og klippet av, og jeg dro hjem med en rull gulvbelegg til 300 kr.Etter mye måling, klipping og strev er nesten alle flater dekket med gulvbelegg. Alt utenom gulvet. Hehe....Skrivebord og hyller. Bare lagt oppå uten lim og sånt søl. Det ligger godt, og jeg har fått meg en hule.....  Mønsteret er jo slik:
Jeg synes det ble "GØRKOSELIG"
Jeg orket ikke å male veggene, som er mørk grønne. De får være slik. Men, "skapet" som bare er bygget 2 sider utenpå 2 arkivskap ble malt. og stæsja litt. Den lille skuffsaken nede har hjul, og er lett å trille vekk.
På en annen vegg har jeg en kommode i furu med 18 skuffer, og oppå den står et sak jeg har fått tak i fra et gammelt trykkeri. Det passer perfekt til Ikeas små billige bokser. Ved siden av det står en bokhylle med alskens duppeditter til kamera og andre tekniske dingser. Ikke pent å ha fremme i dagen, så gardinstoff ble innkjøpt i lange lengder fra Ellos. Kappen i metervis ble sydd på en bit nede, for å bli lang nok. Er sååååå glad i min nye symaskin !!!!!
Litt stæsj må til. Lekker lampe som lyser vakkert. er kjøpt på Ellos, et lite, gammelt bærspann, og silke ranukler som står perfekt til blomstene på gardinene. Små kurver er koselig. Så finner jeg nok mere etter hvert som jeg snoker rundt.
  Denne vesle skuffseksjonen kjøpte jeg gjennom Wallas verden, på tilbud.
Her har jeg de mest viktige papirer i hverdagen , som regninger, kvitteringer osv. Skuffene er akkurat store nok til A4- ark.Skuffen til regninger er blitt utstyrt med et lite sink-hjerte, som har blidt ansikte når alle regninger er betalt, og litt surt når det er regninger å betale i skuffen.... Så har jeg et hjerte uten noe, om det er noe jeg må huske på i en eller annen skuff.
Det er vanskelig å ta et fint bilde av alt sammen, men her har dere et lite inntrykk fra min bloggekrok.: Min lille hule.....
Puh... for et langt innlegg...... Håper dere har giddet å følge med til slutten. Men dere må ikke like det. Det er det nok at jeg gjør.
Ha en suuuuper dag der ute.....

10 kommentarer:

sylvia sa...

hei kjære du.
skal si du har ordnet fikset og tenkt om dagen,flink jente du,
så kjekt det ble da i din blogg hule,jeg har vært litt spent på dette serru..
å skuffet ble jeg ikke,mye kjekt du har,likte
det godt.
å så trist at du ikke er bra,men godt for at det ikke er,
ta en dag av gangen å ikke gjør mer enn du kan,
ønsker deg en herlig fredda.
klem fra sylvia

Abrakadabras. sa...

Hei!
Jeg bare digget ideen med sure og smilefjes på regningshjertet ditt! Mulig at jeg tjuvlåner den ;o)dessuten har du en skikkelig koselig arbeidskrok og det gleder meg hver geng jeg ser at folk tør vise frem furumøbler:o)Jeg nekter nemlig hardnakket å male alt uansett hva trendene sier.

God helg hilsen Jorunn :o)

gunknitter sa...

Gratulerer med ny blogghule ! Du er jammen mej flink og kreativ. Artig med det gulvbelegget, det gjeld å tenke alternativt skal en få det litt spennande og annerledes.

Gardiner slik som du har brukt dei, er egentlig en kjempegod idè ! Du er heldig som er flink å sy. Trur denne dama kan litt av kvart, eg !

Håper du får mang ei koselig stund i bihula di, woops meiner blogghula di :))

Håper også at du finner ut av kva som gjer du har vondt for å gå !!

Ha ei riktig god helg! No har eg pakka helgebagen min og er snart klar for Fiksdalen !

aase sa...

Så koselig krok du har, man skal ha det trivelgi der man tilbringer mye tid!! Den fra Wallas verden, den liker jeg altså!! Lurer på om hun har fler av den...

Ha en flott og vårlig helg!!

Klem Aase

Karl Halvorsen sa...

Hallo Blogg venn! Måtte innom å se hvordan det sto til jeg og ønske deg å dine ei god helg. Lurer litt på, har det blitt bare helger nå tro? :)

Jeg finner mye inspirasjon hos dere "høner", er ganske hekta på stilleben. Hos dere finner jeg en kreativitet som en skal lete lenge for å komme over. Det forundrer meg stadig! :) Ikke ta det ille opp, jeg vet at mange damer er kreative! Tror det kan være medfødt:)

Takk for inspirasjonen og ei riktig så god helg til deg og dine igjen!

Anonym sa...

Hei.Tusen takk for titten.Kjempe koselig og fint er det blitt i din hule.Kjempe fint.Håper det går bedre med ryggen.Ikke noe godt å være plaget med.Ha en riktig fin helg.Klem fra Bodil.

GroLinda sa...

Heisan Bossa ;o)
Du har vært kjempeflink synes jeg! Det ble fint med gulvbelegg på pulten din! Det er deilig å ha en slik hule ;o) Jeg har en jeg også, men det er bare rot der inne. Vi håper å få et hus til høsten, så jeg har ikke orket å "rigge til" hobbyrommet. Savner det masse.... Men jeg har jo noe å se fram til da ;o) Synd at energien din ikke er på topp. Håper at du blir bedre snart ;o) Ønsker deg en strålende flott helg min venn!
Klem fra Gro :o)

Ruths datter sa...

Så lurt med gulvbelegg på flatene da.
Klem

Muffin sa...

Skal si du er driftig! Når energien kommer på topp igjen blir det vel produksjon av mye rart og artig i hulen. Ha en fin 1.maidag, min skal feires i min private lille hule :)

verdens heldigste mamma sa...

God dag ! :)

Nå lurte jeg på om det var noe alvorlig gærnt her! Veldig lenge mellom innlggene syns jeg. Men når energien er borte og man går og lurer og tenker er det mer enn nok! Da må man konsentrere seg om hlet andre ting, det er veldig forståelig. Og i tillegg har du rukket og rdnet med hulen??? Den blei så oversiktlig og fin!! Og du er veldig flink med systemer! Det er ett savn her i huset ...


Gleder oss til søndag! :) Da blir helga bra da vettu!

Klem :)