Velkommen hit til meg. Håper du får en trivelig stund. Jeg blir lykkelig for en hilsen fra deg, slik at jeg kan besøke tilbake.

tirsdag 19. februar 2013

Jeg har kjøpt meg litt vår

så jeg kan ha noe koselig å se på
 

mens jeg kommer meg etter årets morsdagspresang: Blindtarmoperasjon.

Gleder meg til våren.
Ha det godt der ute.
Klem fra Bossa.

3 kommentarer:

Muffin sa...

Åh, for en dårlig morsdagsgave, blomstene er deg vel undt! Sender en ekstra bukett til deg, i tankene :)

Anonym sa...

Hei Bossa!
Det må vel være noe av det mest spektakulære en kan få som morsdags gave, tenker mine tanker. Hadde nok spandert på meg en skikkelig "vår" jeg også, i samme situasjon. :)

Godt å høre at du er på bedringens vei, så håper jeg at du slipper de store ettervirkninger og at det hele gikk greit. Så kan du jo være glad for at dette har resultert i et mulig kommende problem mindre.

Fortsatt god bedring og fine kommende dager til deg, Bossa. :) Du er en av de mange som stadig dukker opp i tankene mine, bare så du vet det! ;)

Abrakadabras. sa...

Hei og takk for sist :) Og god bedring, du har jammen vært plaget i det siste! Det er aller første gang jeg har hatt valper også, men jeg fant masse på nett som hjalp. Det er uansett verdt strevet, for det er kjempespennende å vente på valpene og like spennende blir det å se dem vokse seg store. Vi skal ha minst en selv også :) hehe :) Du kan bare spørre hvis du lurer på noe, og kanskje jeg kan hjelpe selv om jeg er amatør selv :)