Velkommen hit til meg. Håper du får en trivelig stund. Jeg blir lykkelig for en hilsen fra deg, slik at jeg kan besøke tilbake.

lørdag 26. januar 2013

Godt Nytt År-


ble det ikke for min del. I hvertfall ikke januar 2013. Andre dagen inn i det nye året begynte øynene å plage meg. Jeg var knallrød på de hvite i øya dagen etter, og på fredag ble det lege. Øyebetennelse.  2 slag medisin som skulle inn på øya. Da ble jeg seende slik ut På høyre side var jeg hoven fra øyelokket ned til under haka. På venstre side var jeg hoven til midt på kinnet.


Allergisk reaksjon på medisinene. Legevakt på søndag, nye medisiner som jeg brukte i 10 dager. Da så jeg bra ut. 2 dager etter var det i gang igjen, og jeg drypper fortsatt. I går måtte jeg begynne med medisiner for betennelse i halve munnen. Tannkjøttet. Har heldigvis begynt å hjelpe litt på det også.

Og så er det sånn da, at det er umulig å sitte uten å ha noe i hendene. Da øynene var som verst, strikket jeg på en Farmen-genser. Bare rette masker, så jeg trengte ikke å se så mye.


Så ble synet bedre og da heklet jeg disse kjolegrytelappøredobbene (fnis) som er 3 cm i hele sin lengde. Bare for moro skyld.
Klem fra Bossa

2 kommentarer:

sylvia sa...

Hei,
Men å du har plages i det nye året da, nå går det bare fremover håper jeg, god bedring,
Ååå så nusselige øre pynt, at du får det til, så skjønne da.
Flink du er som strikker på selv om du ikke kan se,
God bedring til deg,
Klem fra sylvia

Eva sa...

Det må jeg si at du fikk dine plager på nyåret! Fortsatt god bedring, og hvor flink du er med strikking og hekling til tross for synet..