Velkommen hit til meg. Håper du får en trivelig stund. Jeg blir lykkelig for en hilsen fra deg, slik at jeg kan besøke tilbake.

torsdag 13. desember 2012

Mens matmor gnukker og gnir-

og smører skinnsofaen,
 
 
tar jentene mine hele julestria med knusende ro......
 
For det meste må jeg det også, men prøver å gjøre  litt hver dag. Ja, jeg sitter fortsatt her. Har vært hos ryggspesialist som ikke trodde at mine problemer kommer fra ryggen, men de sendte en lapp til en ortoped, som igjen trodde at problemene kunne komme fra ryggen......... Enden på den visa var at jeg venter på en time hos ortopeden. Og den kom jeg ikke til å få med det første....
Ja,ja, jul blir det allikevel.
 
Ønsker alle en fredelig førjulstid.
Klem fra Bossa.

2 kommentarer:

BROCANTE sa...

Ja jul blir det uansett. Man rekker det man rekker og det viktigste er at man har det hyggelig. Det kan man jo fint klare selv uten storrengjøringen :-) Ha det fint!

Cathrines Kreative Hjørne sa...

Hei på deg!
Takk for hyggelig kommentar! Det var jo helt fantastisk flott det du har gjort, ved å spare på julekort i esker, og ikke minst var det en super ide å gi esker til å spare kort i til barnebarna! Du høres ut som en veldig systematiker, med orden i sysakene! :-) Men jeg er nok litt der selv, og må ha et system for alt.

Håper det går bra med deg etter operasjonen som jeg leste om lengre ned, og at du får noen fine dager frem mot jul! Disse to ser i hvert fall ut til å nyte forjulstiden!

Klem til deg fra
Cathrine :-)