Velkommen hit til meg. Håper du får en trivelig stund. Jeg blir lykkelig for en hilsen fra deg, slik at jeg kan besøke tilbake.

torsdag 14. april 2011

Vinduet til verden.

Her i min lille hule er det to vinduer til verden utenfor. Og rett som det er må jeg stoppe med det jeg driver med, og knipse litt fra livet på utsiden. Kameraet med zoom-linsa ligger alltid klart lett tilgjengelig. I vinter kom denne lille karen eller frøkna på besøk. Aner ikke åssen man ser om det er en han eller hun jeg.....

Montro hva som er her borte?

 Lunsjpause.

 Noe du lurer på????

Har besøk av disse krabatene hver eneste vinter, men jeg blir aldri lei av å se på dem.
Ha en super vår da, alle sammen.

10 kommentarer:

Frøydis sa...

Heisann :-)
Ekorn er nydelig og fasinerende dyr! Fine bilder :-))

Nå skal jeg legge meg, skal opp halv 4...grøss...
Klem fra meg

June sa...

Åååå så fiiin! Ekorn er kjempesøte!
Så smart å ha kameraet liggende klart ved vinduet til enhver tid da! Som regel har "motivet" forduftet lenge før man er klar til knipsing. Særlig slike raske krabater som den du har foreviget her.
Artig! :))

Klem
June
Nostalgi & Skriverier

sylvia sa...

hei.
åå har du ekorn i hagen, så heldig, leenge siden jeg har sett et ekorn nå,
de er bare så nusselige.
en riktig god kveld til deg,
klem fra sylvia

Lavina sa...

Nydelige bilder, og klart når man har slike søte skapninger på besøk må man knipse bilder.. Hos meg ser vi ikke slike dyr. Jeg vet ikke om det finnes heller.. Når jeg ser ekorn tenker jeg på Nøtteliten..

Ha en fin kveld...

Karl Halvorsen sa...

Hallo i hulen!
Koselig gjester å få besøk av dette. Ikke så mange av dem her hjemme hos oss, men på hytta dukker de opp titt og ofte. Ikke enkle å få festet dem på bildebrikken, men stadig kommer tanken opp om å jobbe litt mer med saken. Kanskje i sommer...

Som jeg har sagt tidligere tar du pusten av meg med slektsgranskningen og vekker den dårlige samvittigheten hos meg. Skulle ha fortsatt jeg også med det som er påbegynt, men må visst legge de tankene på is. Kanskje den dårlige samvittigheten forsvinner også. :)

Har tittet litt rundt hos deg i dag, flere omganger og runder av med disse få ordene og ønsker om hell og lykke i tillegg til din dyktighet, i den tiden du velger å oppholde deg i fremover. Glem for all det ikke de flotte delene av nåtiden i din iver...Jeg bare nevner det jeg, slik i forbifarten. :)

Ha en fin og opplevelsesrik tid fremover du også med deg selv og dine! Og med det samme, hjertelig takk for din visitt og koselige ord hos meg i travelheten.

Anne-Lise sa...

Så koselig med besøk av ekorn. Ønsker at jeg også fikk slikt besøk. Drømmer tilbake til min barndom og bestefars fuglebrett. Der var det alltid besøk av disse langhalende søte små.
En riktig od Påske til deg Bossa:)

Anja's hobbyblog sa...

Så heldig du er som får besøk av "Nøtteliten", det er artige dyr å se på, så lett på foten.
God påske til dere.

Anja's hobbyblog sa...

Hei. Du har fått en award fra meg www.opheliasstrikkeblogg.blogspot.com

God påske.
Anja

Irene sa...

Så flotte bilder! Ekorn er utrolig søte og du har vært ekstra flink med bildene :-D

Karl Halvorsen sa...

Hallo Bossa!
Nå begynner bekymringene å dukke opp. Står det bra til? Er det dine vanlige, mangfoldige og grundige interesser som gjør oss disse beskyldninger? Jeg satser på det.

Hadde vel tenkt å ta en tur innom i alle fall jeg, for sløvheten min har vært mer til stede en aktivitetene hos meg. Sløvhet er vel feil ord, men det kan lett virke slik. :)

Håper dagene flyr i samme retning som du ønsker for tiden og at livets herligste sider viser seg for deg og dine fremover. Og glem ikke, "livet er ikke det verste man har, om litt er kaffen klar..."
PS. Mye viktigere enn lange negler... :)