Velkommen hit til meg. Håper du får en trivelig stund. Jeg blir lykkelig for en hilsen fra deg, slik at jeg kan besøke tilbake.

onsdag 29. september 2010

Godlukt på do

Jeg er ikke noe glad i de greiene man henger på kanten av do-skåla for å få god lukt. De fleste har altfor sterk lukt til mitt bitte lille do-rom. Nå har jeg endelig funnet en god løsning på dette, synes jeg selv da. På intens jakt etter godlukt for n.te gang fikk jeg sterkt øye på denne......
Badesalt.... Hm..... Den luktet sterkt da jeg satte nesa til åpningen. Den kan være løsningen, tenkte jeg, og kjøpte den. Har ikke badekar, så badesalt er ikke på lista over innkjøp til vanlig.
 En liten tøypose som det har ligget 3 små såper i, fikk litt badesalt, og vips. Det er sååååå god lukt på do.  Nydelig lavendel-lukt i passe styrke. Og det varer lenge. Det samme er gjort på badet.

Husk på og bli med på Give awayen min da dere........
Og for vannekanna i forrige innlegg ga jeg " bare " 200 kroner. 70% avslag på den.
Nydelige dager til dere.
Klem :O)

4 kommentarer:

Petrine sa...

Fantastisk god ide`! Desse do-luktene, meinar dei ein kjøper på butikken, er noke sterke, ja:) Men eit snev av litt "god duft" hadde gjort seg.

Ha en riktig god kveld og så må du ikkje verte sittande der og sniffe no då, på ditt gode duftande vesle værelse :))

GroLinda sa...

Heisan Bossa ;o)
Koselig hilsen jeg fikk av deg ;o) Tusen takk. Ja jeg har verdens beste svigermor! Så lurt å bruke badesalt som duft på do ;o) Den lukter sikkert veldig godt! Det bilde du har under badesaltet kommer ikke fram så jeg ser ikke hva det er..
Ønsker deg en fortsatt flott uke min venn ;o)
Klem fra Gro :o)

asbjørg sa...

Så smart,det må jeg prøve.Jeg er heller ikke begeistret for de greiene man kjøper for å henge i do!
Ha en fin kveld!

Anonym sa...

Hei.Tusen takk for tippset.Høres deilig ut.Det må prøves.Ønsker deg en riktig fin Torsdag.Klem fra Bodil.