Velkommen hit til meg. Håper du får en trivelig stund. Jeg blir lykkelig for en hilsen fra deg, slik at jeg kan besøke tilbake.

mandag 19. juli 2010

Den må da virke ekte........

denne silkeblomsten, når den kan lure denne rare skapningen......Den hang der i flere dager.
Jeg kjøpte silkeblomster til balkongen for at det skulle se ut som om blomstene ble vannet mens vi var på ferie. Ferien ble som sagt ikke noe av, og silkeblomstene henger der fortsatt. Man må faktisk ta i dem for å skjønne at de ikke er ekte.

Kjempetreig med blogging, men maler hus, rydder i en utømmelig kjeller osv. ikke mye å blogge om altså. Kommer sterkere tilbake til høsten, håper jeg.

Ha en fortsatt super sommer, dere.....
KLEM.

7 kommentarer:

verdens heldigste mamma sa...

Hei på deg !!!

Nå kjente jeg at jeg blei nervøs her !! Rydder i kjelleren??? Hallo, ikke kast noe du er i tvil om at kanskje andre vil ha nå da ???? :) :)

Ha ha ! Silke blomster er tingen!! Jeg kjørte alle blomstene til ei venninne jeg! he he . Hadde blomster passer. Men det gjorde jeg lurt i. Ho hadde tatt så godt vare på de og bytta potter og greier så de hadde vokst seg dobbelt så store ;)

Men de ser helt ekte ut! Jammen kjekt! :)

Hils A :)

KLEM

verdens heldigste mamma sa...

Jada, nå skrukker vi nesa, dytter seg bakover rundt i ring på glatte gulver, sitter, og ikke minst blåser tunge når det spises mat så gulver ansikter klær og bord og vegger blir fult av mat- også ler vi :) ....

Så du fisken storebror hadde fått ?? EN skikkelig sværing. Den var like stor som langefingeren min og lå tørka inn på stuebordet en hel dag ( kan tru han var stolt! ) før jeg snek den ut på¨verandan ett øyeblikk den var ubevoktet!

Jeg kommer med glede en dag, vente på hjemkomsten til Ellen da :) Gleder meg til og grave meg inn i kjeller hemmelighetene :)

KLEM!

sylvia sa...

hei vennen.
så koselig å høre fra deg igjen,godt å vite hva du holder på med vettu,
flink du er da.
ja vi har alle noe å drive med i disse sommerdager,men mye grått og trist vær vi ha altså.
ha fine sommerdager med og uten rydding.
klem fra sylvia

Anonym sa...

Hei.Kjempe fin silkeblomst.Trist att det ikke ble ferie.Men kan jo kose seg hjemme å.Ha en riktig fin Sommer videre.Klem fra Bodil.

gunknitter sa...

Hei ! Så sprek du er som maler hus !

Dei er no litt fine desse kunstige blomstrane også.... lurt å ha slike.... eg skulle egentlig berre ha hatt slike for eg kverkar alt som er grønt og har mold på seg...

Ønsker deg en fin sommar fortsatt!

Ruths datter sa...

Ja den ser utrolig flott ut. Ønsker deg en fortsatt god sommer.
Klem

C ♥ sa...

Hei!

Dumt det ikke ble noen ferietur da..

Takk for innspill ang veranda eller ikke på huset. Det hjalp godt med litt kommentarer og jeg ble overbevist.

klem C