Velkommen hit til meg. Håper du får en trivelig stund. Jeg blir lykkelig for en hilsen fra deg, slik at jeg kan besøke tilbake.

mandag 15. september 2014

Nå er det jammen på tide

å gi denne bloggen litt liv igjen. I år har det jo skjedd to store ting med meg på en måte. 28 januar fikk jeg to nye årer, som skulle gjøre at jeg kunne gå normalt igjen. En vellykket operasjon, og jeg er kjempefornøyd. En annen stor ting er at den 28 januar tok jeg  mine siste drag av røyk. 7 og en halv måned røykfri, og det går helt greit.  Dere skal tro at det var ikke mange som trodde at jeg kom til å klare det. Men her sitter jeg og er helt røkfri. Bruker ikke noe annet istedenfor heller. Det er bare å lure seg selv etter min mening. 
Så har det kommet et nytt familiemedlem til oss. Pernille er en chihuahua som er født 2. februar i år.
Hun kom til oss i påsken etter at vi måtte ta farvel med 9 år gamle Josefine vår. Hun var syk en stund, og det forverret seg slik at vi måtte la henne slippe langfredag. 


De to andre hundene våre godtar den lille plageånden Pernille.

Det her er et prosjekt jeg holder på med.

Og dette er et annet prosjekt. Dette er to halvdeler av et sveitserhus i størrelse 1/87.
Ca 13 cm langt og ca 10 cm høyt.

Mere bilder etter hvert som prosjektene skrider fram.
Ha en nydelig uke.


3 kommentarer:

Abrakadabras. sa...

Hei på deg :) Jeg har også vært borte lenge og forsøker meg på et comback.. Håper alt er vel og bra med deg og at vi kan fortsette å blogges :) Hva er det du holder på med med den dukken? Jeg er veldig nyskjerrig :P

Bossa sa...

Hei og takk for kommentar. Går veldig trått med blogging, men nå inspirerte du meg til å legge inn litt igjen. Kommer med dukken om litt.
Klem

Unknown sa...

If you're looking to lose weight then you absolutely have to start following this totally brand new custom keto plan.

To design this keto diet, certified nutritionists, fitness trainers, and chefs have joined together to provide keto meal plans that are useful, decent, economically-efficient, and fun.

Since their grand opening in 2019, hundreds of clients have already completely transformed their figure and health with the benefits a smart keto plan can give.

Speaking of benefits: in this link, you'll discover 8 scientifically-tested ones provided by the keto plan.