Velkommen hit til meg. Håper du får en trivelig stund. Jeg blir lykkelig for en hilsen fra deg, slik at jeg kan besøke tilbake.

fredag 29. november 2013

Oldemor Oldebossas første møte.

Med tillatelse fra barnets mor, legger jeg ut bilde av mitt første møte med mitt første oldebarn. Jeg hørte han skrek gjennom telefonen da jeg ringte og avtalte et møte med dem. (Var til CT på sykehuset der de lå). Jeg hørte fortsatt at han skrek da de kom gående med ham, og han fortsatte å skrike da  jeg fikk ham på fanget. Nabobordene ble tomme mens jeg prøvde alle gamle kjente metoder , bysse, mageleie, opp osv. Ingenting hjalp. Gode lunger og sterk vilje i den gutten! Så ble oldemors lillefingerknoke puttet i munnen på gullet. Litt sutring, og så sovna han. Og sov resten av tiden jeg var der. Puh. En aldeles nydelig gutt. Bare se selv.....

Snart skal jeg besøke dem hjemme, og få skifte på gullgutten. Jeg elsker å skifte på babyer, og har ikke kommet ut av trening. Siden jeg fikk barn selv, har det ikke vært så veldig mange årene mellom hvert bleieskift. Minste barnebarnet er bare 3 år, så her går det slag i slag. Hærlig. Jeg er veldig heldig.


Klem.

Ingen kommentarer: